Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Systémy řízení bezpečnosti potravin v reflexi na evropskou strategii “Green Deal” a “From Farm to Fork”

23.11.2021 - 7:30 - 15:00

Dovolujeme si Vás pozvat na jeden z celkem šesti webinářů věnovaném systémům řízení bezpečnosti potravin. Účastníci se seznámí se systémy GFSI řízení bezpečnosti potravin pro zpracovatele potravin, s aktualitami v problematice HACCP, se systémy sledování kvality a zdravotní nezávadnosti v potravinářství, základními povinnostmi BOZP v potravinářském provoze, ale i s postřehy, zkušenostmi a doporučeními vycházejících ze současných dodavatelských auditů v potravinářství okem odborníka z praxe. To vše zazní se zřetelem na dikce evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, jenž poukazují na novou a lepší rovnováhu mezi přírodou, potravinovými systémy a biologickou rozmanitostí.
Přednášek se zhostí v šesti různých termínech (září 2021 – duben 2022) specialisté z řad odlišných univerzit a tématicky přímo souvisejících institucí.
Registrace je omezena na 20 účastníků pro webinář. Přihlášky zasílejte nejpozději do 19. listopadu 2021 na e-mail stejnarova@czpvi.cz.
V případě volné kapacity obdržíte odkaz k připojení v aplikaci MS TEAMS. Po ukončení akce budete vyzváni ze strany Státního zemědělského intervenčního fondu k vyplnění stručného dotazníku ve formě on-line v aplikaci Vzdělávací akce PRV http://eagri.cz/public/app/eagriapp/vzdelavaciakce/Prehled/.
Pozvánka_Systémy řízení bezp. potravin_23. 11. 2021

Podrobnosti

Datum:
23.11.2021
Čas:
7:30 - 15:00
Rubriky Akce:
,

Místo konání

MS TEAMS

Ostatní

E-mail pořadatele
stejnarova@czpvi.cz