Načítám Akce

« Všechny Akce

  • akce již proběhla.

Inovace a trendy v potravinářském průmyslu v reflexi na evropskou strategii “Green Deal” a “From Farm to Fork”

16.11.2021 - 7:30 - 15:00

Dovolujeme si Vás pozvat na jeden z celkem šesti webinářů věnovaném tématice inovací, trendů v potravinářském průmyslu. Důraz bude kladen zejména na sektor mlékárenský, masný, pekárenský, alko i nealkoholický. Výživová doporučení i alternativní způsoby výživy budou rovněž představena odbornými lektory. To vše se zřetelem na dikce evropské strategie „Green Deal“ a „From Farm to Fork“, jenž poukazují na novou a lepší rovnováhu mezi přírodou, potravinovými systémy a biologickou rozmanitostí.
Přednášek se zhostí v šesti různých termínech (září 2021 – březen 2022) odborníci z řad odlišných univerzit, předsedové komoditních svazů a dalších institucí.
Registrace je omezena na 20 účastníků pro webinář. Přihlášky zasílejte nejpozději do 12. listopadu 2021 na e-mail stejnarova@czpvi.cz.
V případě volné kapacity obdržíte odkaz k připojení v aplikaci MS TEAMS. Po ukončení akce budete vyzváni ze strany Státního zemědělského intervenčního fondu k vyplnění stručného dotazníku ve formě on-line v aplikaci Vzdělávací akce PRV http://eagri.cz/public/app/eagriapp/vzdelavaciakce/Prehled/.
Pozvánka_Inovace a trendy v potr. průmyslu_16. 11. 2021

Podrobnosti

Datum:
16.11.2021
Čas:
7:30 - 15:00
Rubriky Akce:
,

Místo konání

MS TEAMS

Ostatní

E-mail pořadatele
stejnarova@czpvi.cz